nadirahyusoff nadirah yusoff: aku buntu !



Tuesday, 28 February 2012

aku buntu !






hye u ollzz ..
mlam nie aku xde mood sgt ..
hmmm ...
hmpir tiap mlam dye berbicara soal hati dan perasaan ..
bkan aku x suke atau pon ape ..
cume aku dah hilang kata2 nk berikan kpda dye ..
aku buntu !
aku x thu nak buat ape ...
aku sayangkan dye sangat2 ..
tp aku x blh nak terima dye lagi ...
maafkan bby pppa ..
hmmmmm :(
 
mungkin semua nie slah aku ..
klau la aku  x app dye dlam fb , aku x chat ngn dye , aku x lyan dye ngn baik ....
mesti x kan jadi mcam nie ...
aku bkan menyesal ..
tp aku kesian sgt2 kat dye ...
setiap masa , setiap hari , stiap jam , stiap minit , stiap saat dye mengharapkan aku ...
tp aku x mmpu nak bg dye peluang utk memiliki aku sepenuh nyee ...
sejujurnyee , mmg hati aku mmg dah ade dye je skrang ...
tapi aku ... Hmmmmmm 
aku dah x thu nak buat ape lgi ...
maafkan bby ppa , maafkan bby :(

satu je harapan bby ppa ..
klau ppa sanggup menunggu ...
insyaAllah ppa akan dpat memiliki bby ...
bby SAYANGKAN ppa sgt2 ♥


* I LOVE U SO MUCHH SAYANG ♥


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 Comment Taukey Blog:

  1. awk ,,letak laa shoutbox ,, baru besh ,,, btw ,, sabar2,,jum bace entry

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff