nadirahyusoff nadirah yusoff: December 2012



Monday, 17 December 2012

WELCOME TO POLISAS



comey nye gambar atas tuhhh , nak g situ rase . auww auww .
ok . tak sabit dengan tajuk yang nak di bincangkan ni sebenarnye .
sepatutnya hari ni dah masuk poli , duk dalam kelas belajar dan sebgainya ,
tapi alangkah bahagia nye ghasee , xde klasss . HEAVEN dh ghasenyee . hohoho .
awal2 masuk xde klas . mmg best gile la kan kan kan .tapi kalu ade klass pon lewat petang tu haa baru ade klass kul 3 haa . mmg best jugak laa. boleh bgn lmbat . kikikiii .
tapi esok xde laa , awal pagi ade klass dah , ade prensentation plk . OHMAIGADDD !!
mmg cuak dah ghadenye ni . xthu la nak ckap guane nnti ni , hummm . deborrrr ~~~~
cincai cincai je laa ckap esok nye . hohoho .






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 15 December 2012

syafiq nunaaaa



assalamualaikum salam sejahtera dan selamat petangggg . . .
haaa , pnjang betoiiii . . .
cantik tak , cantik takkkk gambar atas uhhh . cantik kannn .
haa tu bukan aku yang buat , adik aku yang buat . huhuhu .
aku tak se kreatif diaaa haaa . heeee~~~
tapi hari tu aku ckap kat syafiq aku yg buat , tapi adik aku dah kantoikan . huhhhh .
semek tu memang tak boleh simpan rahsia ponns . grrrr .
tapi nasib baik la syafiq x mrah or sedih . (just gurau2 je sygg ye )
aku nak buat jgk mcm tu , tapi x jadi . . .
sebab tu la aku sruh adik aku yang buatkan ...
ape'2 pon mmg cantik laaa .
LEBIUUUU ANGAHHH . . . .  *muntah pink
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 13 December 2012

no title


Assalamualaikum !!

dah lama gila la x bukak blog ni . dashboard dah bertukar wajah dah . naik pening nak cari mnde alah nak edit dan sebagai nya . entry ni pon saje je nak test , xthu la nak post ape sbenarnye . 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff