nadirahyusoff nadirah yusoff: August 2012



Monday, 13 August 2012

♬ Happy Befday To Me ♬

! Assalamualaikum ^^ !

♬♬ Happy Birthday To Me ♬♬
♬♬ Happy Birthday To Me ♬♬ 
♬♬ Happy Birthday To Me nurul nahdirah ♬♬ 
 ♬♬ Happy Birthday To Me ♬♬ 

Woohouuaaaaa !!
today is my befday (12/08/2012 AHAD) !!
agak terlambat dah nak postnyee !!
tapi xpe masih sempat lagiii !!
wuhuuuu !!
rase macam makin tua pulak dah aku ni ..  Heeee ~~~

Ape-ape pon !!
Terima kasih kepada kawan-kawan di facebook dan twitter bcoz wish befday untuk saya !!
terima kasih kepada kawan baik saya Yanaa Lurve . tapi lagi dua orang kwan baik sy ni x wishh pon Anim Isa dan Quiyah Azmi . sedihhhhh :( wuuuuu ~~
Terima kasih jugak kepada my mom Noryati dan adik-adik Nurain Nasuha dan  Haziq Yusoff!!
Yang paling pentung sekali terima kasih banyak-banyak kepada buah hati jantung saya Muhammad Syafiq sebab jadi org first wish befday untuk sy dan terima kasih untuk hadiah yang comel sangat tuuuu . saya Hepy sangat dapat jumpa awk petang tadi syg . syg awk sangat-sangat :*


 Hadiah yg diberi oleh my sayang
 *COMEL SANGAT

 
 Bersama my sayang 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 11 August 2012

:: berbuka puasa dengan my hero ::

Assalamualaikum ^^
hye you allz 

entry nad ni juz nak upload gambar-ganbar time berbuka puasa bersama my sayang muhammad syafiq bin mohd zaki dan si penyibuk nurain nasuha bt mohd yusoff :p



 
aku yang comel  *perasan


  *mulut kami muncung-mungcung :D                                                *tak nampak mata sayang sy :B
me and my boyfriend


  *sipenyibuk
adik aku yang tembam



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 10 August 2012

Tutorial untuk background


Assalamualikum ^^
Hye youallz :D

okay , malam ni nad nak buat tutorial untuk background blog . first time kot .
nad buat ni pon just suka2 jee . klau nak ambik , tanak sudah . who care ! :p

cara-cara nyee :-
  1.  Sign in akaun blogger
  2. Pergi ke Dashboard > Design > Page Element > Add A Gadget > Html / Javascript
  3. Copy kod di bawah 


<style>
body {
background-image: url('URL BACKGROUND ANDA');
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
</style>
*URL BACKGROUND ANDA tu korang boleh cari sendiri atau pon ambik je yang kat bawah ni nad ade sediakan beberapa background . tak tahu la kalau tak cantik bagi korang .

http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1959/1959197mxx0beuakb.jpg


 http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1577/1577476fz451tlsle.jpg


http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2354/2354856vz10gyw2ja.jpg


http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1056/1056792wsfs3nf5j8.gif


 http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1206/1206889z834xs1d94.png


http://dl5.glitter-graphics.net/pub/510/510995bmz50yzh2q.jpg


 http://dl10.glitter-graphics.net/pub/646/646970b7l3huboo3.png


http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1434/1434945dkp6nz7nai.gif


 http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1983/1983116vci40o6tf4.jpg
 
 
 Okay . ni je lah yang ada . kalau tak comel sorryyyy !!







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 9 August 2012

kulit wajah segar dan cantik

Assalamualikum ^^

Selamat pagi you alllz . Hari ni aku nak kongsi sikit tip acano nak wajah kite segar dan cantik . Alaaaa , sape tanak cantik kan  . Tip ni boleh dipakai oleh perempuan mahupun lelaki . Mane-mane pon boleh . Nahhh !! tip nyeeee !! Eh jap ! tip ni aku copypaste kat majalah je aww !

  • Cuci muka sekurang-kurangnya tiga kali sehari
  • Sentiasa sapukan pelembab bibir kemana-mana sahaja sahaja, lebih-lebih lagi sebelum menggunakan lipstik
  • Sapukan losen dan sunblock ketika keluar rumah , lebih-lebih lagi ketika waktu panas
  • Jangan berjaga hingga lewat malam dan tidur lambat
  • Makan banyak sayur-sayuran dan buah-buahan
  • Minum air masak sekurang-kurangnya lapan gelas sehari 

Simple kan je kan tip nyee . bukan susah sangat pon . tak perlu nak beli produk yang mahal-mahal or buat rawatan spa bgai pon tapeee . kadang-kadang bukan menjadik sangat pon .  
Okay you all . that all je lah . bubyee :*


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 3 August 2012

3 hari cuti ^^

 
 hye you allzzz ^^
 

Ya Allah , best nye dapat cuti 3 hari ni . walaupon cume 3 hari !! tapi aku rase syok sangat-sangat laa !!  Haaa . bukan ape la kan , dapat jugak la rilekk sikit .. dan dapat jugak laa lupakan kerja yang berlambak kat oppis tuu (padahal bukannye ade kerja sangat pon) bukan ape , dapat lari dari ketensionan dan kebosanan kat oppis tuu ! (bapak punye la bosan duk kat oppis tu
tapi kan , hari aku rasa bebas gile kot !! nak dijadikan cerita ..hari rabu hari tu kat oppis aku tu ade sorang lagi budak praktikal masuk . budak pempuan , name dye rabiatul adawiyah . dari uitm kos akaun (tak perlu bg tahu pon) kirenye ade 7 orang la praktikal kat stu . aku pulak duk bahagian bawah oppis tu , lepas tu tak cukup la meja untuk budak baru tu nak duduk . ape lagi pening la kepala bosssss aku tu nak taruk mane budak tu . kebetulan pulak aku ni buat akaun . bosss aku sruh aku duk bahagian atas tu !! dengan senang nye hati jiwa jantung akau ni aku terima je cadangan bos tu taw . nak tahu nape ?? sebab duk bhagian atas tu bapak punye best nyeeeee !!! aku siap boleh online , layan lagu dan layan movie lagi doee .dan samapaikan kerja aku tu tak siap kot. tapi kan memang bebas gile kot duk atas tuuu . tapi itu semua hanya lah untuk sebulan jeee . sobsobsob :'/ tapi kire ok la tu kan kan kan !! 
ok la tu je nak bagi tahu . aku cerita panjang-panjang pon bukan ade orang bace gakkk !!!
okay bye you allzzzz !!
 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 1 August 2012

kenapa kita menutup mata ♥

 
 
 
Sweettt nyee ayat ni .
i like ♥ 
Awwww ♥


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff