nadirahyusoff nadirah yusoff: February 2012



Wednesday, 29 February 2012

tak thu nk buat mcam mne daa :(

hye u ollzzz ♥

Hmmmm :(
baby mntak maaf ppa ..
bby thu ppa rindu sgt5x kat bby ..
tp bby nak buat ape lgi ..?
bby sendiri pOn x thu dah nak buat mcam mne lgi nak hilangkan rindu ppa tu ..
wlaupOn kte nie dekat ..
tp bukan senang nak jmpe paa ...
kat pOli pOn susah nak jumpe ...
Hmmmm :(
susah hati bby, ppa mcam nie tau ..

Hmmmm:(
ppa jgn la rindu lbih2x ...
x slah klau nak rindu pOn ...
tp jgn la smpai mcam nie skali ..
pning bby dibuat nyee ...

Bby SAYANG PPA sgt2x ♥

 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bosan !


 I'm Boring !!!
Huhhhh !!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 28 February 2012

Hmmm :(

hye U ollzz ♥

Adoiyyy ...
npe nie ..
tibe2 je rase x sedap bdan ...
rase mcam nak demam plk ...
nak mkan ubat mlas ...
Hmmm ...
nasib baik la Esok klas ptang , blh la rehat2 pagi tuu ...
 k la ..
aku nak rehat dluuuu ..

bye u ollzz ♥

 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saman OH Saman








Hye U oLLzzz ♥
Hahahhahaaaaa ...
hari nie aku kene saman ngan pihak poli aku ...
sebab aku parking motor dekat tmpat yg x sepatut nye kne parking....
heheeeee ..
padam muka aku ...
sape suh parking situuu ...
huhuhuuuuuu ...
esok kne g bayar RM40.00  ...
hoohhooho ...
nasib baik RM40.00 jeee ...
tp bnyak jugak tu ...
dah lah tuk minggu nie mak aku bg duit belanje skit jeee ....
Adoiiiyyyy ...
nak xnak kne bayar jugak laaa ...
sumpah lepas nie x parking stu daaa ...



 :::p/s : terbang RM40 akuu .. hahahaaa ♥




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

aku buntu !






hye u ollzz ..
mlam nie aku xde mood sgt ..
hmmm ...
hmpir tiap mlam dye berbicara soal hati dan perasaan ..
bkan aku x suke atau pon ape ..
cume aku dah hilang kata2 nk berikan kpda dye ..
aku buntu !
aku x thu nak buat ape ...
aku sayangkan dye sangat2 ..
tp aku x blh nak terima dye lagi ...
maafkan bby pppa ..
hmmmmm :(
 
mungkin semua nie slah aku ..
klau la aku  x app dye dlam fb , aku x chat ngn dye , aku x lyan dye ngn baik ....
mesti x kan jadi mcam nie ...
aku bkan menyesal ..
tp aku kesian sgt2 kat dye ...
setiap masa , setiap hari , stiap jam , stiap minit , stiap saat dye mengharapkan aku ...
tp aku x mmpu nak bg dye peluang utk memiliki aku sepenuh nyee ...
sejujurnyee , mmg hati aku mmg dah ade dye je skrang ...
tapi aku ... Hmmmmmm 
aku dah x thu nak buat ape lgi ...
maafkan bby ppa , maafkan bby :(

satu je harapan bby ppa ..
klau ppa sanggup menunggu ...
insyaAllah ppa akan dpat memiliki bby ...
bby SAYANGKAN ppa sgt2 ♥


* I LOVE U SO MUCHH SAYANG ♥


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 27 February 2012

cutiku

hye u ollzzz ☻
cuti ku sudah tamat ...
esok bermula lah klas ...
mOod cuti lagi ..
blom ade rase nak bljar and g klas lagi ...
huhuhuhuuu ...
hopefully , esok mnjadi hari yg lbih baik dari hari nie ...
Amin , InsyaAllah ☺☺




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 26 February 2012

happy :)





hye u ollzzzz ☺
hari ini aku p bandar ...
p tukar bateri jam adik aku ..
 p bli tudung aku..
, p bli barang utk abis kan baucer ..
and yg penting aku p jumpa my sayang ucuk aku ...
walaupon dari agak lameee tnggu dye ..
aku puas dpt jumpa ...
tp skejap je laa ...
rindu lagi nak jumpa dye ..
hmmmmm ...
tp xpe la , jnji jumpa ..
huhuhuhu ..
sayang papa sangat2 ♥ ☺♥





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

=='

Hye u ollzzz ♥
Selamat Pagi ♥
not in mood nak layan blog ..
bnyak sangt masalh yang tengah pkir skarang ..
Hmmmmm ...
bile la na sattle smua nie ..
dah x than mcam nie ...


p/s: next post aku cte klau ade mood .. hmmmm


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 25 February 2012

Horrayyy ^_^


hye u ollzzz ♥
happy nye akuuuuu *_*
huhuhuhuhu..
My sayang ucuk dah smpai kuantan ...
Alhamdulillah , akhirnya selamat sampai ...
Nak p jumpe dyee , tp kesian plak baru sampai ...
x pe laaa ..
esok blh jmpe dye ♥
Miss u so much ppa ucuk gedik ♥










Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

i'm so happy :)


hye u oLLzz ...
Sedang menunggu my sayang ucuk sampai ke kuantan ..
rindu dye sangat2 ^_^
cepat dan selamat sampai ye sayang ♥






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

:)

Hye U oLLzz ..
Selamat Malam semua ..
Assalamualaikum ...
*_*



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 23 February 2012

Tension !!


Perlu ke aku sedih dan sakit hati dengan kebahagian dye !
pliss la nadirah ..
dulu dye nak kat ko , ko x nak kan ..
ko kena la terima yang dye tu dah ade awek ..
Hmmmm ...
bukan aku tak nak kat dye la weiii ..
aku dah ade yg punye laaa ..
tak kan aku nak ambik dua2 ...
Arghhhh !!! 
aku tension la macam nie !!! 
tapi knp aku perlu cemburu , sedih n skit hati ngan dye ...



Hmmmm ..
ppa i need youuu ...
but i can't story on youu ..
i don't want make you sad ...
I'm sorry ppa :((



:::p/s : baik aku makan hilang la jugak tension aku nie *_*



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kek Coklat .


hye U ollzzz ...
Urmm yummy yummy ..
Kek Coklat my pebret ..
huhuhuhu..
tibe2 plk tekak aku nie rase nak mkan kek coklat nie ..
Nak buat , mmg x lah kan ,..
aku nie agak pemalas skit nak buat nyee ...
tapi tEringin sgt :( .......
huhuhuu ....
Cuti tinggal 3 hari lgi ..
Hurmmm , tgk la klau rajin esok lusa kau buat ...
mengidam sgt daa ..
hahhhaaha ...

:::p/s : sape blh bgi pos la kat umah aku ekk *_*
 
 
 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 22 February 2012

Kenangan kuuu ..

 
kenanganku ?? gambar label toilet ?? ape motif ??
huhuhuuhu ...
aku ade cerita disebalik tajuk n ganbar semua nie ...
hehehhhee ..bulan satu baru2 nie , aku duk lepak kat luar libry kat poli aku ngan kawan2 aku ..tibe2 aku rase nak 'terkucil' plk ..aku pon ajak la kwan aku g toilet kat dalam libry ...
dengan excited , teruja , semangat nyeee .. aku g la naik kat tingkat 3 atas skali dalam libry tuu ...aku pon teros la masok dalam toilet tuu sorang2 ..tibe2 aku rase lain mcam je ngan toilet tu ..
keadaan dalam toilet tu agak 'gelap' dan agak 'berbau' ..
aku ingt kan makcik cleaner dekat poli tu blom bersih kan lagi toilet tu ...so aku buang je la air ...
lepas dah buang aku kuar dari toilet tuu ..aku tengok member aku dok gelak2 kan aku ..aku pelik laa ..aku pon tnye la dye knp ?
rupe2 aku slah masok toilet laaa ...
aku masok toilet lelaki kott ...hahahhahahahaha ...ape ke ngok ngek la aku nie ...patot la aku rase semacam je masok toilet tuu ...hahahahahahah .. tak teringat langsung toilet pempuan kat tingkat 2 ...muahahahahah ...nasib baik la xde bdak lelaki yg masok dlam toilet tu ..klau x , x thu la ape jadi nyee ...hehehhehe ...tapi aku malu gileee sbab ade budak llaki perasan aku masok toilet tuuu ...hahhahahaa ..nasib baik aku x cam muka bdak laki tu . tp aku rase dye cam kot muka aku ...hehehhehee ...member aku yg sorang tu pOn x reti2 nak panggil aku ...kate nye dye x sempat nak panggil sbab aku dah masok dalam buang air ...
hahahahhaa ..sampai ke klas kot mmber aku tu gelakkan aku ...tak blh lupe aku di buat nyee ... tapi okay la tu , ade jugak la kenangan kat poli nie ...
sampai skrang klau g libry kat poli mesti kau teringat pnye laaa ...
kuikkuikuikui ...



:::p/s : share2 la cter korang plk *_*
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

sunnah nabi s.a.w


hye u ollzzz ..
nie dye step-step potong kuku ikut sunnah nabi s.a.w ..
 





:::p/s : xde mood nak post .. ade masaalh ckit .. hmmm ..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Smile , Smile & Smile

 Hye U ollzzz :)))
Smile Alwayysss :)))))
Hehehehee ..
dari pagi tadi sampai la skarang aku asyik nak Senyum n Gelak jee ..
mental aku di buat nyee ..
hahhaahha ..
Knp ekkk ???
Agak2 sape la buat aku nak senyum n gelak je nie ..
Hmmm ...
Orang cakap klau asyik nak senyum n gelak jee , ade something kan berlaku ..
bteol ke ekk ???
Hmmm , hahahaha Enough lah this statement ..
Senyum n Gelak ape salah nye kan ...
tapi x pe , aku senyum n gelak ade orang hepy ...
aku hepy kalu dye pOn hepy ...
Aku cukup bahagia bersame dgn dye ...
I LOVE U SO MUCH MY SAYANG
Winkkk winkkk winkk *_*





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 21 February 2012

20 perkara yang membuatkan wanita benci lelaki . . .


1. MENINGGIKAN SUARA
Tahulah mereka dikurniakan suara yang 'macho' tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mereka mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah.

2. MAIN KAYU TIGA
Bab main kayu tiga ni masalah paling besar. Walaupun dah ada kekasih, mereka sukar untuk setia. Apatah lagi kalau digoda, terus disambar tanpa mempedulikan perasaan kekasihnya.

3. SUKA 'CUCI MATA'
Kebanyakan lelaki sukar mengawal mata (mata keranjang). Pantang jumpa perempuan cantik dan seksi mulalah mata tu macam nak terkeluar. Walaupun sedang bersama kekasih, si dia tidak akan peduli. Bagi mereka tidak salah kalau sekadar mencuci mata tetapi hati kekasih kenalah jaga juga cik abang!

4. MENGONGKONG
Itu tak boleh, ini tak boleh, sikit-sikit nak kontrol. Segala gerak-geri kekasih dikawal, sampaikan nak berpakaian pun harus ditentukan. Kalau nak keluar ke kedai pun kena repot dulu, kalau tidak mulalah tercetusnya pertengkaran kerana hal sekecil itu. Tetapi, mereka akan melenting pula sekiranya aktiviti-aktiviti mereka disoal siasat oleh kekasih mereka... Macammana tu?

5. EGO
Ini merupakan masalah paling ketara dan merimaskan kaum wanita. Keegoan dan lelaki memang tak dapat dipisahkan. Tetapi ada kalanya lelaki menjadikan keegoan sebagai alasan untuk mereka bertindak tanpa mempedulikan perasaan si gadis. Keegoan membuatkan lelaki mempunyai kuasa veto dalam kehidupan mereka termasuklah memimpin kaum wanita. Tidak salah mempamerkan ego tetapi biarlah kena pada tempatnya.

6. MENIPU
Masalah yang ketara apabila lelaki suka menipu ataupun memberikan alasan yang tak munasabah. Sanggup memungkiri janji dan memberikan alasan yang mereka mempunyai masalah yang tak dapat dielakkan padahal sebenarnya mereka enggan melaksanakan janji mereka sendiri. Ada juga yang sudah berpunya tetapi mengaku solo. Berterus-teranglah wahai kaum lelaki kerana kaum wanita lebih menghormati mereka yang memiliki sifat berterus-terang ini. Sifat menipu dan suka berdolak-dalih ini lama kelamaan akan membuatkan semua gadis akan menjauhi anda.

7. PERASAN
Aduhaiii... lelaki ini cepat perasan terutamanya jika mereka ini berkerjaya baik, berpenampilan menarik dan mempunyai wajah yang hensem. Boleh tu mengaku merekalah yang menjadi lelaki idaman para wanita. Tapi, mungkin pada pandangan seorang wanita mereka ini sederhana sahaja tapi mereka ini yang suka perasan lebih. Bukan semua wanita memandang pada paras rupa, kalau dah terlebih-lebih perasan tuu... Ada wanita yang lebih suka mengutuk dari memuji...

8. MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI
Susah juga kalau dapat yang mementingkan diri sendiri ni. Lelaki selalunya tidak mahu mengalah dan ingin menegakkan pendapat sendiri tanpa mempedulikan luahan pasangannya. Mereka juga suka mendahulukan kemahuan mereka dan jarang hendak mementingkan perasaan kekasih... Egolah katakan! Tidak semestinya pendapat kaum wanita ni tak boleh diguna pakai.

9. KURANG MEMBERIKAN PERHATIAN
Lelaki kadangkala suka bertindak sambil lewa dan kurang memberikan perhatian tidak kira dalam apa jua urusan. Tetapi kalau urusan yang berkaitan dengan dirinya sendiri, pantas pula melaksanakannya. Jika berkaitan teman wanita, alamatnya... mereka kurang mengambil perhatian. Mengapa ya? Kaum wanita sebenarnya bukan minta diberikan perhatian 24 jam tetapi cukuplah sekadar pasangannya mengambil tahu akan dirinya kerana sifat semulajadi seseorang wanita itu yang ingin bermanja dan dimanjakan.

10. CEMBURU BUTA
Orang kata cemburu tandanya sayang, tapi kalau cemburu tak tentu pasal dan memanjang saja cemburu, tentu rasa tak selesa juga. Agaknya lelaki yang kuat cemburu ni takut kekasihnya terlepas ke tangan kumbang lain kot. Harus diingat, bukan semua perempuan suka kekasihnya kuat cemburu. Tapi, ada juga sesetengahnya suka apabila teman lelakinya cemburu kerana seolah-olah teman lelakinya amat menghargai dirinya. Jangan cemburu buta sudahlah, malas jugak nak layan kadang-kadang!

11. MATA DUITAN
Jangan tak tahu ada juga lelaki mata duitan atau pun gelarannya 'lelaki spedo'. Mereka tak kisah nak kikis duit kekasih dengan 1001 macam alasan yang adakalanya tidak logik diterima dek akal fikiran. Kalau kisah perempuan mata duitan kita sudah biasa dengar, tapi kalau lelaki pula yang mata duitan... apa cerita ni?? Takkan masa-masa macam ni keegoan lelaki hilang pulak?!!

12. KOMITED TERHADAP KERJAYA
Susah kalau dapat teman lelaki yang terlalu komited dengan kerjaya. Mereka ni selalu sangat memberi banyak alasan kerja apabila diajak keluar. Kalau keluar bersama, selalu pula bercerita tentang kerja dan merungut sering dibebani kerja yang menimbun. Bukanlah tidak boleh lelaki mementingkan kerjaya tetapi pandai-pandailah membahagikan masa bersama teman wanita. Paling tidak pun, seminggu sekali luangkan masa menemaninya dan lupakan segala hal berkaitan kerja. Bukannya kaum wanita ni tidak memahami kalau teman lelakinya pandai membahagikan masa...

13. PANAS BARAN
Aduiii... masalah yang boleh menimbulkan fobia terhadap seseorang gadis apabila mendapat kekasih yang panas baran. Pantang silap sikit, mahu dihambur segala kemarahannya. Ada juga kesilapan bermula dari diri sendiri tetapi tetap menyalahkan orang lain. Setakat kena tengking boleh lagi diterima walaupun sebal satu badan tapi, bagaimana kalau siap sepak terajang? Kalau nak sepak terajang carilah mereka yang sepadan dan janganlah berlawan dengan kaum yang lemah bang! Di mana sifat bertanggungjawab dan kepimpinan yang ada? Cuba-cubalah kawal kerana setiap dari kita ada barannya, cuma kena pandai-pandai mengawallah. Kalau dah tak terkawal sangat, tak payah bercintalah cik abang oiii!!!

14. KAKI MEROKOK
Ini satu lagi sifat kaum lelaki yang melemaskan wanita. Asyik berasap sana sini, naik lemas dengan bau dan asap rokoknya. Dalam sehari adakalanya habis sekotak rokok. Kalau habiskan duit dengan makan benda berfaedah tak apa juga, ini tidak... asyik menyedut asap yang tidak menyehatkan. Kalau asap tu membawa kesan pada diri sendiri saja tak apa juga, ini tidak... membawa kesan juga pada orang sebelah menyebelah. Kadang-kadang teman wanita menegur bukannya apa, dia sayangkan kita juga dan tak mahu kita jatuh sakit. Lagipun mereka juga tak nak teman lelaki mereka membazirkan duit dengan merokok.

15. PENGOTOR
Ada segelintir lelaki sukar nak menyedari diri mereka ni ada yang pengotor. Terutama bab meludah atau membuang kahak merata-rata. Yarkkk!!! Ada juga yang jarang basuh seluar, pakai baju yang sama berulang kali, tidak memakai deodarant dan macam-macam lagi sampaikan badan sudah berbau semacam pun dia tak sedar. Tidakkah mereka ini terasa segan apabila menyedari badan sudah berbau?? Entahlah... hanya kaum lelaki yang bersifat pengotor ini saja yang dapat menjawabnya.

16. GELOJOH
Kalau bab makan, lelaki ni agak gelojoh. Macam 'food machine'. Mereka lemas melihat teman wanita mereka makan terlalu sopan tetapi mereka tidak sedar cara mereka makan yang gelojoh juga melemaskan kaum wanita. Sepatutnya, samada lelaki mahupun wanita patutlah makan dengan bersopan. Buat apa terkejar-kejar?

17. PENTINGKAN KAWAN-KAWAN
Sanggup membatalkan temujanji semata-mata hendak bermain bola sepak ataupun menonton WWF bersama kawan-kawan. Lelaki juga selalu mementingkan kawan-kawan dalam banyak hal. Sekali-sekala bolahlah, jangan pula selalu saja memberi alasan hinggakan masa bersama teman wanita tiada langsung semata-mata untuk menghabiskan masa bersama kawan-kawan. Apa guna bercinta kalau macam tu gayanya? Kalau ada masalah pula, kawan-kawan sebagai tempat mengadu dengan alasan tidak sesuai bercerita dengan si dia. Kalau dah memilih si dia sebagai kekasih, mungkin satu hari si dia juga akan menjadi isteri anda, jadi takkanlah anda selalu hendak merahsiakan sesuatu dari dia. Tak eloklah berbuat demikian, nanti si dia terasa seolah-olah dirinya tidak penting buat anda pula.

18. TIDAK TAHU MEGHARGAI
Sukar untuk bertemu lelaki yang tahu menghargai perasaan atau pun perbuatan kekasihnya. Ada pula yang berpura-pura tidak mengambil tahu walaupun menyedarinya. Mereka seboleh-bolehnya mahu si dia terang-terangan menunjukkan sikap meghargai mereka ini. Kalau setakat sikit-sikit atau sekadar kiasan tu, alamatnya mereka akan berpura-pura tidak menyedarinya. Apa salahnya sekali-sekala, tunjukkan sikap anda yang menghargainya di atas apa yang cuba dilakukannya terhadap anda seperti memberi hadiah kecil. Setidak-tidaknya ucapkanlah terima kasih setiap kali dia cuba berbuat sesuatu untuk anda.

19. PUTAR BELIT
Lelaki ni ramai yang pakar memutar-belitkan kenyataan walaupun ternyata sememangnya merekalah yang bersalah. Bagi mereka, putar belit ini tak mengapa asalkan si dia mempercayai alasan tersebut dan mereka akan terlepas dari kesalahan sendiri. Sekiranya anda benar-benar menyintai pasangan anda, perkara begini seharusnya tidak berlaku kerana apa akibatnya sekiranya si dia mengetahui juga tipu helah anda suatu hari nanti. Kalau anda tak pandai menyelamatkan keadaan, melepaslah anda! Jujurlah pada pasangan anda.

20. SUKA KONTROL MACHO
Peh! Nak dikatakan macho, ada juga yang tak. hancur je yang lebih kot! Terutama bab sikap, mahu lebih gentleman, berketrampilan dan hensem. Seboleh-bolehnya mereka mahu menampakkan yang diri mereka lelaki sejati dan ada elemen HERO. Tak perlulah nak merasakan diri anda macho kerana wanita sahaja yang layak membuat penilaian terhadap anda. Sekiranya anda rasa diri anda macho, tetapi pada mata wanita tersebut anda tidaklah semacho yang disangkakan, tak guna juga!




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

rindu serindu rindu nye !

Hmmm :'(
tibe tibe je malam nie aku rindu gilee kat dye :(
cuti mid year nie membuat kan aku terseksa ..
org lain syokk cuti , tp aku ??
Hmmm ..
tak sabar nak tnggu dye blik sabtu 25.02.2012
cepat la balik ye sayangku :((





::: baby rindu papa sangat2 :((


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

akaun kuu !

hye u ollzz !!!!
malam nie aku terasa rajin gila nak study akaun nyee *konon-konon nye* ..
iye lah , minggu depan aku ade Quiz akaun ..
konon nye nak study lah .
ble aku bukak je buku jee ..
Hmmmm ...
hampeh , langsong aku x pham nyee ..
susah btol la nak study nie klau xde kawan yg bimbing kan , kan kan kan ..
tapi xpee ...
Quiz nnti aku tiru jee ..
ape susah kan ..
heheheheee ..
Aku dah biase sgt dah buat kerje2 macam nie ..
hahahahaa .. lexx sudaaa ..




::: that ollz utk malam nie !!! bye u ollzz !!





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

makanan tengah hari ku






: : yummy yummy .. sedap kan makanan tgh hari aku .. nie semua mak aku yang masak .. aku cume tOlong makan jee .. hakhakhak ..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

hati

''ingatlah..janganlah kita terlalu ego & pentingkan diri sendiri sehingga mengabaikan orang yg paling berharga dalam hidup kita..jangan sampai kita kehilangannya sehingga kita menyesal x de ksudahan..hagailah orang yang syg pada kita, pasti kita bahagia kelak..!!
 
 
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 20 February 2012

kawan baik ku

hye u ollzzz ..
aku ade 3 orang kawan baik yg rapat gilEee dari skolah menengah .. tapi2 masing2 dah bljar jauh .. susah gileee nak dpat kumpul ramai2 .. huhuhu sedih2x .. ini lah kwan baik aku !


ini lah kwan baik aku yg pkai tudung hitam tu . cantik kan dye ..name dye RUQUIYAH NOOR BINTI AZMI  ..  time skolah dulu ramai yg nak usha dye , tp dye je x melayan , sbb hati dye keras ckit ,konon nye blom terbuka lgi lah utk lelaki .. aishh , mcam2 sorang nie .. hohooho... dye jenis yg x melayan lelaki nie .. mungkin dye selalu ingat pesanan mak dye kot "belajar dulu sampai habis baru blh couple2x" .. tp terbaik lah dye slalu ingat pesanan mak dy .. tapi yang pling penting dye kuat mkan , dan dye pandai masak . tapi skrang dye bljar kat KL , dah jadi org KL huhuhuhu dan skrang hati dye pOn dah terbuka utk lelaki . saya sayang awak Rokkk <3
p/s : dye dah berpunyeee !!



ini lagi sorang kwan baik aku , name dye NORLIYANA ADILA YUSOFF . dye comeyyy , sbb dye kecik je orang nye dan pling rendah antara kami semuee , hehehehe *jgn mrah syg* ... dye nie kuat jugak lah mkan nye , tp x besar2 , dari dlu smpai skrang mcam tu je lah .... xde perubahan .. heeee ... tp xpe , kcik2x pOn comeyyy kan syg .. hohoho . dye pOn ramai peminat dari dulu smpai skrang tp dye hanya suka berkwan je , klau couple pOn just main2 jee , sbb dye prnah terluka dan telah dilukai oleh seorang yg bername lelaki .. kate nyee "hati dye belom ade jdoh utk jumpe lelaki yg terbaik utk dri dye" lbih kurang mcam tu lah kot .. hohohohoo .. tapi xpe sayang suatu hari nnti awk akan jmpe lelaki yang terbaik utk awk k .. saya sayang awk dyLaaa <3
p/s : blom brpenye ... klau nak dye PM sy okee !!



Dan ini jugak kwan baik aku .. nme dye NOR FARAHANIM BINTI ISA ... dye pOn comeyyy kan kan kan .. hehehehehe ...time skolah2 dulu dye nie  nie manje ckitt taw dan cpat terase klau terslah ckap dgn dye ... heee....  tp pling penting kuat sgt merajuk nyee *jgn marah syg* heheee . susah ckit nak pujuk klau dah merajuk tp skrang takthu lah mcam mne dah kurang ke tak sbb dah lme x jumpe dye , susah sgt nak jmpe dye sbab dye bljar kat UiTM Dungun ... dye lah yg pling kamiorng nak jmpe sbb skrang nie dye dah jadi komander utk ape ntah dah lupee .. time skolah dlu x de lah plk nak active2x nie , dah masok  U nie lah dye nak active2 kan dah susah nak jmpe ... saje je nak menggedik  kan sayang ! aishhhh , mngade je lbih . heheee *gurau2 je syg<3* .... saya sayang awk animmmm <3 dan rinduuuu anim gile2x ..
p/s : maaf k ! dye dah berpunyeee !!


korang dah kenal kan kwan2 aku .. haaaaaa , cntik kan dye org , cme aku je lah tak brpe cantik (merendah diri) heeee ... aku sayang korang semua !!

gambar nie dekat taman gelora kuatan pahang

time skolah dulu2 .. hehehe .. comeyyy ..
gambar nie time form 5 kot klau tak silap lah .. gambar nie dekat panati depan sekolah kami .

 gambar yg nie time wedding cousin kwan baik aku ..
nie gambar dekat pantai beserah , dkat2 jugak la dgn umah aku ..

 : : I LOVE U & MISS U OLLZZ SO MUCHH MY DEARSSS !!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

aku dan keluarga !

hye u ollzzz ..
ini lah aku ! name diberi NURUL NAHDIRAH BINTI MOHD YUSOFF !! tak cantik dan comeyy pOn !! tapi manis tu ade kan kan kan kan !! heheeee (gedik plk awk nie nadirah) !!



 my family


 : : yang pkai baju pink tu mak aku dgn adik perempuan aku ..  nme mak aku NOR YATI BT MAT HUSIN ! muda lgi baru 40 ... hohohohoo . sayang mak !! mmuaahhhh !!



: : haaaa , nie dye adik perempuan aku yg montel  !! nme dye NURAIN NASUHA BT MOHD YUSOFF ! thun nie dah form 5 !! nak SPM da tu , bljar rajin2 ckit .. hobi dye : makan sepanjang hari .. hohohooo
  p/s : blom brpunye !!

nie adik lelaki aku ! nme dye MUHAMMAD HAZIQ BIN MOHD YUSOFF .!baru form 2 so jgn nak menggatal sgt !


ini lah kami !!


: : aku sayang family aku !!


mesti korang tertanye tanye kan mne gambar ayah aku kan .. dye dah takde , dah meninggal dunia . dye pergi meninggal kan kami semua mase kami kecikk2 lagi , time tu aku baru darjah 2 .. adik aku yg perempuan baru 5 tahun dan yg lelaki baru 2 tahun .. dye meninggal sebab excident langgar lembu , time tuu , dye nak g krjee , .. biase dye g krjee pkul 8 , tp time tu dye g awl pkul 6 sbb ade meeting pkul 8 so trpakse la g awl .. tapi alhamdulillah kami sempat tengok ayah kami .. biase lah time tu gelap lgi bkan nmpak sgt pOn jlan , nak2 lagi naik mtor .. aku redha dengan pemergian ayah aku .. alhamdulillah kami semua smpat tengok ayah aku ..  kaklong rindu abah !! 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff