nadirahyusoff nadirah yusoff: June 2012



Thursday, 28 June 2012

♥ Berjalan Sakan ♥

Rabu , 2.:15 petang ☺ >Eh , petang ke ?<
 
nmpak tu ↑ tarikh tuu laaa . 
aku dan kwan kwan aku kluar berjalan . nak tahu sape ?? 
tengok kat bawah nie yeee ↓


Time nie lepas habis shopping . yang banyak shopping nye si budak tudung merah dan si budak tudung ala ala coklat yg tak berapa nak coklat sgt tuhh . 
aku just beli sehelau tudung jeee .. mueheheee .
harap maaf laa , si budak tudung merah tu tak brape nak nmpak sgt , al maklum laa . kecik sgt org nyeee .. heheee ..

 okayyy .. nie gambar kat PANTAI TELUK CEMPEDAK (TC) ...
gambar tak berapa nak cantik sgt , gune henfon murah jeee .. x mampu nak beli henfon mahal.. ngeeee ...
lupa plak nak kasi tahu .. yang tudung merah nama dye norliyana adila and yg tudung coklat ruquiyah noor
 


Dan nie laaa aku .. muheheehee .. 

memang sakan laaa , kiteorang berjalan sampai tak ingat nak balik .. pukul 7 lebih baru balik .. ish ish ish , teruk btul anak anak dara nie kan !!  
okay nie sajeee .. byeeee ♥♥♥

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 27 June 2012

Rabu 10:10 am

Hari ni happy sangat sebab tengah syok-syok tidoooo dapat call dari my dear (muhammad syafiq) . Memang best laaa , pagi-pagi dah bercakap dengan orang yang tersayang kan kan kan . Dah laa , suara nie tak berapa nak sedap sangat , baru bangun tidoo laaaa katakan , suara pun serak jeee , tekak pun sakit asyik batuk-batuk jeee . Tapi yang best suara dyeee manjaaa jeee .. hehehehee .. syok habis laa cakap dengan dyee . Nanti nak gayuttt dengan dyee lagi .. muheheheee ♥♥♥

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

♬ ♪ Jom Dengar Radio ♬ ♪


♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪ Sekarang Blog Saya Sudah Ade Radio ♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪ . Rajin Rajin La singgah Okay . ♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 8 June 2012

CINTA BUAT NADIERAH

Dipagi yg sepi,htiku trtarik kenapa prtma kali ku melihat gadis ini,htiku brdenyut dgn kuat sngat,x prnah ku rse mcm ni,hdup ku mencri-cri2,siapakah gadis yg brname NURUL NADHIRAH. Htiku ini msih brtnye,siapakah dye si gadis jelita ini,mata ku x brkelip,ketika kli prtma melihatnye,prasaan ingin mengenal gadis smkin kuat,akhirnye,ku membranikan driku,menghantar salam prkenalan,bile dblas,gembiranye hti ku,ku rse tlah jtuh cinta ,mgkin ini cinta pandang prtma dn akan kkl selamanya,hri2 ku kian brmakne sbb ku x prnah bosan chat dgn dye,malahan dye brkate,driku pndai mmbuatnye gembira,ku slalu mncri dye bile mmbuke laman sosial ini,ku ingin mengenali mu lgi,ingin medampingi mu lgi,akhirnye x ku sangka ,dye tlah meluah kata2 msih ku igat smpai skrang,dye rse dye tlah syg akn driku,ku rse nk pengsan je,wktu seakan- akan brhenti,burung seakan akan menyanyi,indahnye hdupku,klu ku thu mcm ini cinta,mgkin dah lme ku mcri dye,ku nk sngat dye mnjdi miliku,tpi ku x thu dn buntu,sedangkan dye msih mnjdi milik org lain,aku brtnye dye,bleh kah ku miliki hti dye,dye brkate jika driku msih sudi menunggu,dye brjnjji yg driku akn miliki hti dye,prtma kali ku brjumpe dye di mega,hti ku brdebar sngat,sbb ku x prnah kluar dgn kaum hawa sebelum ni,prtma kli ku melihatnye,dye senyum dn x brhenti,htiku gembira sngat,slpas itu hri2 ku brjumpe dye,tpi rse rindu ttp ade,akhirnye pada hri jdiku,aku tlah mempunyai hubungan istimewa dgn dye,first time aku couple dgn gadis,bestnye hdup ku,aku dpat miliki dye sepenuhnye,harapan dn impian ku mnjdi kenyataan,begitulah cinta buat nadhirah
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff