nadirahyusoff nadirah yusoff: Rabu 10:10 am



Wednesday, 27 June 2012

Rabu 10:10 am

Hari ni happy sangat sebab tengah syok-syok tidoooo dapat call dari my dear (muhammad syafiq) . Memang best laaa , pagi-pagi dah bercakap dengan orang yang tersayang kan kan kan . Dah laa , suara nie tak berapa nak sedap sangat , baru bangun tidoo laaaa katakan , suara pun serak jeee , tekak pun sakit asyik batuk-batuk jeee . Tapi yang best suara dyeee manjaaa jeee .. hehehehee .. syok habis laa cakap dengan dyee . Nanti nak gayuttt dengan dyee lagi .. muheheheee ♥♥♥

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Comment Taukey Blog:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff