nadirahyusoff nadirah yusoff: ♥ Berjalan Sakan ♥



Thursday, 28 June 2012

♥ Berjalan Sakan ♥

Rabu , 2.:15 petang ☺ >Eh , petang ke ?<
 
nmpak tu ↑ tarikh tuu laaa . 
aku dan kwan kwan aku kluar berjalan . nak tahu sape ?? 
tengok kat bawah nie yeee ↓


Time nie lepas habis shopping . yang banyak shopping nye si budak tudung merah dan si budak tudung ala ala coklat yg tak berapa nak coklat sgt tuhh . 
aku just beli sehelau tudung jeee .. mueheheee .
harap maaf laa , si budak tudung merah tu tak brape nak nmpak sgt , al maklum laa . kecik sgt org nyeee .. heheee ..

 okayyy .. nie gambar kat PANTAI TELUK CEMPEDAK (TC) ...
gambar tak berapa nak cantik sgt , gune henfon murah jeee .. x mampu nak beli henfon mahal.. ngeeee ...
lupa plak nak kasi tahu .. yang tudung merah nama dye norliyana adila and yg tudung coklat ruquiyah noor
 


Dan nie laaa aku .. muheheehee .. 

memang sakan laaa , kiteorang berjalan sampai tak ingat nak balik .. pukul 7 lebih baru balik .. ish ish ish , teruk btul anak anak dara nie kan !!  
okay nie sajeee .. byeeee ♥♥♥

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Comment Taukey Blog:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff