nadirahyusoff nadirah yusoff: February 2013



Saturday, 23 February 2013

vaucher satu malaysia

assalamualikum . .

Haaa , baru nak update pasal vaucher satu malaysia ni . . padahal dah lame dapat .. TERIMA KASIH ku ucapkan kepada PM sebab bagi lagi voucher ni dan tambah lagi RM50 walaupon xtahu nak beli ape -,-
belom beli pape lagi dgn baucer ni just byar RM50 untuk buku akaun yg bapak besar tu haa .

*gambar baucer ni download kat google sbb x dan nak tangkap gambar --'








Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 11 February 2013

Posing-Posing . Wink'wink !!


#ada rupa mcam model dakk ?? kekeke . . 


#kengkonon ada mesej je tu . . . 


#btw thanks to my love Muhammad syafiq b. mohd zaki bcoz give me the shawl . . .  



#si budak ni sibuk je nak jgk di letakkan pic dia dlam blog gua  . . . cc ainnasuha


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff