nadirahyusoff nadirah yusoff: kulit wajah segar dan cantik



Thursday, 9 August 2012

kulit wajah segar dan cantik

Assalamualikum ^^

Selamat pagi you alllz . Hari ni aku nak kongsi sikit tip acano nak wajah kite segar dan cantik . Alaaaa , sape tanak cantik kan  . Tip ni boleh dipakai oleh perempuan mahupun lelaki . Mane-mane pon boleh . Nahhh !! tip nyeeee !! Eh jap ! tip ni aku copypaste kat majalah je aww !

  • Cuci muka sekurang-kurangnya tiga kali sehari
  • Sentiasa sapukan pelembab bibir kemana-mana sahaja sahaja, lebih-lebih lagi sebelum menggunakan lipstik
  • Sapukan losen dan sunblock ketika keluar rumah , lebih-lebih lagi ketika waktu panas
  • Jangan berjaga hingga lewat malam dan tidur lambat
  • Makan banyak sayur-sayuran dan buah-buahan
  • Minum air masak sekurang-kurangnya lapan gelas sehari 

Simple kan je kan tip nyee . bukan susah sangat pon . tak perlu nak beli produk yang mahal-mahal or buat rawatan spa bgai pon tapeee . kadang-kadang bukan menjadik sangat pon .  
Okay you all . that all je lah . bubyee :*


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Comment Taukey Blog:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff