nadirahyusoff nadirah yusoff: Tension+Serabut+Sakit Otak !!!



Sunday, 25 March 2012

Tension+Serabut+Sakit Otak !!!

Seperti mana tajuk yang diatas , ini berlaku kerana terlalu banyak 'assignment' yang belum dibuat atau belum disiapkan lagi. (Okay , ayt agak skema) --'
Tp itu lh knyataan nye , mmg bnyk gle kje2 aku yg ak x siapkan lgi .. Dah lee ade sbahagian kje tu nk mnggu hari esok ( kire mnggu dpan laa) .. Tp ape pun aku x buat lgi .. Arghh h tension lah mcm nie !! Hurmmmm :(
Haaa ! Lect nie pun stu , xde soalan yg susah2 lg ke nk bg ?? Ak x reti nk buat soalan yg senang2 mcm nie =,=" ( cehh , soalan yg dye bg nie pon x siap2 lg , nk yg lg susah . pirahhh !!) Sengal :)

Okay ! Seterusnya.. Exam ak nak dkat dah , cme tnggal lgi sbulan je lg .. 23/4/2012 ak dh start paper .. tp ape pun ak x study . . Aduii ! Lgu mane lah nie .(siang malam berfesbuk bertwitter mcm m ne nk study )

Hurmmmmm STRESS !!

Tolong Tolong Tolong Tolong Tolong Tolong Tolong Tolong Tolong !!! Sape boleh tolong nie !!! -.-
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Comment Taukey Blog:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NadirahYusoff